Zakelijk Fotografie voor Chefmama.nl

Voor kokkin Jasmina, mocht ik in Breda haar heerlijke creaties en kookkunsten op beeld zetten. Jasmine komt oorspronkelijk uit België, maar sinds kort werk en woont ze in Breda waar ze ook haar eigen catering service Chefmama is begonnen.

Na het telefonische gesprek met Jasmine, wist ik het meteen. Met deze top vrouw wil ik zeker samenwerken. Haar verhaal inspireerde me en daarnaast is ze ook nog eens erg aardig en hadden we meteen een goede klik met elkaar. 

En wat zijn de beelden mooi geworden! Jasmina was zo enthousiast en hebben we inmiddels meerdere keren met haar mogen samenwerken. 

Dit is wat Jasmina over onze samenwerking vind:

“Uw vibe is goud waard! Up naar een mooie lange toekomst samen!” Jasmina 

Meer van Chefmama zien? Neem dan een kijkje op hier

Wil jij ook met mij samenwerken en je bedrijf in beeld zetten met mooie frisse zakelijke fotografie? 



zakelijke food fotografie, voor Chefmama.nl