bruidsmade-up en visagie te Breda

 

 Open voor boekingen in 2023 en 2024.

Wil jij voor je bruiloft of speciale gelegenheid een professionele (bruids) make-up laten aanbrengen? Dan kan ik u hierbij helpen. 

Al jaren ben ik werkzaam als  professionele make-up artist in Breda. Ik ben gespecialiseerd in Bruidsmake-up, Full Glam, soft glam en Editorial Looks. Daarnaast heb ik inmiddels met heel veel mooie merken mogen samenwerken. Waardoor ik ervaring heb met alle huidtypes en huidtinten. 

De services die ik aanbied: 

  • Bruidsmake-up
  • Verlovings make-up
  • Bruiloft gasten make-up
  • Proef make-up 
  • Full Glam visagie
  • Natural Glam visagie
  • Shoot of Editorial Make-up 
 
 
 
Bruidsmake-up Breda

 

 

 

Als Make-up Artist verzorg ik de Bruidsmake-up en van bruiden in Breda, Prinsenbeek en omstreken. Mijn werk is mijn passie! En doe het voor vele jaren met plezier!  Met mijn ervaring begrijp ik als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jou is, en ik wil net zo graag als jij dat je er prachtig uitziet op je bruiloft!

bruidsmake-up artist aan het werk in Breda
Make-up looks voor klanten

Before & Afters

Visagie before en after, make-up Breda
Natuurlijke make-up op rijpere huid visagie Breda
Bruidsmake-up en bruiloft fotografie Breda

Bruidsmake-up Breda | Hoe gaat het in zijn werk?Ben ik op de datum van je trouwdag beschikbaar, dan plannen wij jou reservering meteen vast. Samen gaan we kijken wanneer je de proefsessie van je make-up wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 to 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beiden agenda’s en wensen. Probeer zo vroeg mogelijk uw bruiloft datum vast te zetten. 

Proefsessie Bruidsmake-up Breda 

Tijdens de proefsessie gaan we je wensen bespreken, geef ik advies en gaan we kijken welk soort make-up je wilt. De doel is dat je er prachtig uit ziet, maar ook dat je er comfortabel bij voelt. 

Deze proefsessie duurt ongeveer 2 à 4 uur. Omdat echt alles aan bod komt. Ook bespreken we de nodige details voor je bruiloft, zoals locatie, tijdstip enzovoorts. 


Prijzen

**Alle prijzen zijn exclusief locatie kosten buiten Breda 

Vul de formulier hieronder in als u meer informatie wilt of visagie wilt boeken.
Voer hier jouw naam
E.g myemail@email.com
E.g 541 444 0755
Vul hier de datum en tijdstip in voor de gewenste service.
Gebruik deze ruimte als je iets anders wil vragen of meer informatie wilt geven. Wil je bijvoorbeeld boeken voor meerdere personen of diensten, dan kan je dat ook hier vermelden.