socialmedia beheer Breda

Social media management

Hee daar! Super dat je zo enthousiast bent over social media – net zoals ik! Dit platform is werkelijk een fantastische plek om jouw merk te laten stralen en precies die mensen te bereiken die je wilt bereiken. En weet je wat het mooie is? Ik ben hier om je daarbij te helpen. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk zichtbaar wordt op de juiste platforms en jouw online promotietool de ster van de show wordt. Benieuwd hoe ik dat voor elkaar ga krijgen? Bekijk snel de mogelijkheden hieronder!

Our work
" Werken met Suyen? Wat een droom! Vanaf het allereerste moment voelde alles soepel en natuurlijk. De communicatie is open, direct en effectief, waardoor we echt op dezelfde golflengte zitten. En laten we het hebben over hoe inspirerend het is om Suyen aan het werk te zien! Dankzij haar expertise duikt ze vol overgave in onze bedrijfssector, waardoor ze een uniek inzicht heeft in wat we nodig hebben. Het resultaat? Een samenwerking die ons precies de resultaten oplevert die we voor ogen hadden. Werken met Suyen is een echte game-changer!"
Bob
Timmers Industiers

Social Media uitbesteden:

Overweeg je om de teugels van je social media even los te laten en het uit te besteden? Super idee! Hier is wat je van mij mag verwachten als we samen de magie laten gebeuren:

✔️ Elke week sprankelende, 100% unieke content, speciaal ontworpen met jouw bedrijf in gedachten. Jouw merk, jouw stem, mijn touch!

✔️ Je merk schittert 24/7 op social media – zelfs als je aan het relaxen bent in het weekend of op vakantie gaat. Zeg maar gedag tegen social media FOMO!

✔️ Stel je voor: meer tijd en energie voor de dingen waarvan je hart écht sneller gaat kloppen. Laat het social media circus maar aan mij over!

✔️ Meer dan gewoon posten: verwacht echte, zinvolle interactie met je volgers. Laten we van die volgers trouwe klanten maken!

✔️ Direct contact? Geen probleem! Ik ben slechts een WhatsApp-berichtje verwijderd. Snel, makkelijk en altijd bereikbaar.

✔️ Met mij aan je zijde gaan we voor niets minder dan een boost in bereik voor jouw social media accounts. Klaar om samen de digitale wereld te veroveren?

Zie je het voor je? Laten we dan snel schakelen en samenwerken aan jouw online succes!

Beeldbank fotografie vrouwelijke ondernemers

Waarom social media laten beheren?

Ben je nog steeds niet overtuigt? Hier nog enkele redenen om je Social media platformen te laten beheren.

 

1. Efficiëntie: Laat ons het zware werk doen! Wij zorgen voor de planning, creatie en plaatsing van content, beantwoorden vragen en reageren op opmerkingen van je volgers. Zo bespaar je kostbare tijd en moeite.

2. Expertise: We hebben de knowhow om je online zichtbaarheid te vergroten. Ons team ontwikkelt en implementeert strategieën op maat om jouw specifieke doelen te bereiken.

3. Consistentie: Kwalitatieve, relevante content is het geheim om een loyaal publiek op te bouwen. Wij zorgen voor die regelmatige aanwezigheid op jouw social media kanalen, zodat je publiek altijd iets om naar uit te kijken heeft.

4. Grotere betrokkenheid: Social media draait om interactie. Wij zorgen ervoor dat jouw volgers en klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, wat resulteert in een positieve reputatie en hogere betrokkenheid.

5. Meer resultaten: Met continue monitoring en analyse van jouw social media-prestaties, sturen we bij waar nodig om nog betere resultaten te behalen. Meer engagement, meer ROI, meer succes!

Klinkt goed, toch? Laten we samenwerken en van jouw merk een social media-sensatie maken!

1. Social brainstorm sessies

Heb je een brandende vraag over social media, content creatie of social selling? Geen nood, ik ben hier om je te helpen! Tijdens onze social brainstorm sessies,  duiken we diep in jouw specifieke vraagstukken. Ik zorg ervoor dat je niet alleen antwoorden krijgt op al je vragen, maar dat je ook vol vertrouwen en met een duidelijke strategie weer verder kunt. Samen maken we jouw social media-avontuur tot een groot succes!

2. Social media beheer

Het beheren van je zakelijke social media accounts kan voelen als een deeltijdbaan – en het is nu belangrijker dan ooit. Heb je het gevoel dat je tijd, plezier of kennis ontbreekt om dit effectief aan te pakken? Maak je geen zorgen, ik sta voor je klaar. Met plezier neem ik jouw ‘Online Brand Care’ op me, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet: je bedrijf laten groeien!

3. Content creatie

Heb je een behoefte aan hoogwaardige zakelijke fotografie? Portretten, productfoto’s, video content voor social media platforms zoals Reels, TikTok, of speciale content voor je campagnes? Daar hebben we de oplossing voor! Met onze ‘Visual Storytelling’ dienst nemen wij het creatieve proces volledig op ons. We helpen met ideeën, filmen, bewerken, maken en produceren – we doen het allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen, is het delen met je publiek. Zo eenvoudig is het!

vrouwelijke ondernemers beeldbank

Social brainstorm sessies

Zet je schrap om jouw doelen in recordtijd te realiseren met onze doelgerichte en strategische sessies!

Heb je momenteel geen budget om je social media uitbesteden, Of ben jij  iemand die snel resultaten wil zien en door blokkades en belemmeringen wil breken. Dat is dan precies de reden waarom ik de brainstorm strategiesessie heb ontwikkeld! Of je nu hulp nodig hebt met content, social media, (personal) branding, organische groei, positionering of zichtbaarheid, ik sta klaar om je te helpen. Samen gaan we vol gas in de richting van jouw doelen, zodat je die gewenste resultaten in een oogwenk kunt behalen. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Ben je klaar om je grootste vragen aan te pakken die je vooruitgang belemmeren?

Met mijn ‘Brainstorm sessie gaan we jouw meest urgente vragen te lijf! Of je nu het perfecte plansysteem voor je bedrijf probeert te ontdekken, je bereik wilt uitbreiden naar de juiste doelgroep, of je social selling-spel naar een hoger niveau wilt tillen, ik heb de expertise en inzichten die je nodig hebt. Samen zullen we de mist doen optrekken en je helpen de nodige stappen te zetten om je doelen te bereiken. Na de sessie krijg je een gedetailleerd document vol met de antwoorden en adviezen die we hebben besproken, zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Onze ‘Brainstorm sessie vindt plaats via Zoom en duurt slechts 60 minuten. 

De investering? Een scherpe prijs van slechts €85,- excl. btw. Een kleine investering voor grote resultaten!

Ik vond het super fijn om met Suyen te werken. Het was super gezellig en ze hielp me met het natuurlijk poseren. Verder is ze geduldig en voelde ik me goed in mijn vel!
zwangerschap fotografie
Irma
Iribraids

Reserveer je plek!

Maak van jouw passie voor sociale media een bloeiend bedrijf! Op 19 januari 2024 start onze inspirerende opleiding Social Media Manager. 

Of je nu een beginneling bent of jouw vaardigheden wilt verfijnen in converterende content, onze enthousiaste opleiding maakt van jou een expert in slechts 16 weken.

Met ruim 10 jaar ervaring in de branche en een diepe ondernemersgeest, leer ik je niet alleen alle geheimen van het vak, maar ook hoe je een succesvolle onderneming opzet.

Na deze opleiding ben je uitgerust met waardevolle kennis en praktische tools om toonaangevende klanten aan te trekken en in je eerste jaar minstens 5K aan maandelijkse inkomsten te genereren. Jouw dromen zijn binnen handbereik!

Wacht niet langer, reserveer jouw plek en domineer de wereld van sociale media. Sluit je aan bij onze enthousiaste groep en geef jouw carrière als Social Media Manager een vliegende start! Deze kans mag je niet missen. We kunnen niet wachten om samen met jou al jouw doelen te bereiken!

socialmedia beheer 4everysocial breda