JOUW INVESTERING

“You will never go broke from investing in yourself” 

Table of Contents

Mini Shoot

Voor wie?

De mini shoot is beschikbaar voor iedereen.

Bijvoorbeeld je bent een fashion blogger of influencer en wil foto's maken van een nieuwe look? Wellicht is de Mini Shoot dan iets voor jou! De beelden kun je namelijk gebruiken voor social media en website.

Maar ook voor zakelijk ondernemers is de mini shoot ideal. Boek bijvoorbeeld deze mini shoot als je een paar foto's wilt laten maken van een nieuwe product. De foto's kun je dan gebruiken als marketing doeleinden op je website, social media en of folders.

Of misschien wil heb je zakelijke foto's nodig van je zelf voor bijvoorbeeld op LinkedIn, Instagram en of website.

Verder is de Mini Shoot ook goed voor persoonlijk doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan portret fotografie, familie, love shoot, verloving, verjaardag en zwangerschapsfotografie.

Daarnaast is het ook leuk om een mini shoot kado te geven.

Business Booster pakket

Geschikt voor?

De Business Booster pakket is geschikt voor starters of vrouwelijke ondernemers die een booster willen geven aan hun onderneming.

Nadat wij elkaar hebben gesproken (FaceTime of telefonisch) en jij je wensen met mij hebt gedeeld, ga ik aan de slag met jouw persoonlijke moodboard en voorbereidingen. Op door jouw gekozen datum gaan wij foto's maken. De shoot vind plaats op door jouw gekozen locaties. Dat kan bij jou op kantoor zijn, je werkplek, fotostudio, maar ook op een buiten locatie. **Heb je help bij het kiezen van de juiste locatie? Geen probleem! Ook hier help ik je tijdens het voorbereiden graag mee!

.Er is ruimte om maximaal 3 keer van outfits te veranderen. Dan heb je voldoende diversiteit in je foto's en heb je genoeg content om jouw onderneming/merk een sterke boost te geven met visueel sterke content.

Vind je het moeilijk om zelf outfits samen te stellen? Of je haar en makeup te doen?
IMet wat simpele leuke tips kom je al heel ver, en kunnen we bij aanvraag ook zorgen dat één fashionstylist jouw helemaal van top tot teen verzorgt. En dat ook jouw make-up en haar wordt gedaan door een professioneel make-up/haar styliste. (informeer naar de mogelijkheden)

Zakelijk Beeldbank fotografie vrouwelijke ondernemers
IMG_1489

Business Premium Pakket

Ideal voor?

Voor serieuze vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf naar een hogere schaal willen brengen.

Nadat wij elkaar hebben gesproken (FaceTime of telefonisch) en jij je wensen met mij hebt gedeeld, ga ik aan de slag met jouw persoonlijke moodboard en voorbereidingen. Op door jouw gekozen datum gaan wij foto's maken. De zakelijke fotoshoot vind plaats op door jouw gekozen locaties. Dat kan bij jou op kantoor zijn, je werkplek, fotostudio, maar ook op een buiten locatie. **Heb je help bij het kiezen van de juiste locatie? Geen probleem! Ook hier help ik je tijdens het voorbereiden graag mee!

Er is ruimte om maximaal 6 keer van outfits te veranderen. Dan heb je diversiteit in je foto's en heb je genoeg content voor social media en of website. Met deze pakket zet jij je onderneming stevig op de markt met mooie professionele content waar je een langere tijd vooruit kan.

Big Business pakket

Geschikt voor?

De Big Business pakket is geschikt voor groeiende vrouwelijk ondernemers die hun onderneming naar een hogere professionele niveau willen brengen. En daarvoor nieuwe Beeld en Video content nodig heeft voor langere tijd.

Een complete zakelijk branding pakket waar we eerst brainstormen over jouw onderneming en branding. Aan de hand hiervan stel ik een moodboard op met de juiste look & feel.

Alles wordt hierna door ons tot op de puntjes verzorgt. Kleding wordt voor jouw geselecteerd door een professionele fashion styliste, en wordt voor elke look jouw haar en make-up verzorgt.

Ook de locaties, attributen en eten/drinken verzorgen wij. Kortom alles wordt uit je handen genomen zodat jij een leuke comfortable dag zal hebben.

Bij deze pakket krijg je niet alleen nieuwe fotomateriaal, maar ook video content. Bijvoorbeeld een pitch video (korte intro video waar jij meer van je bedrijf vertelt) voor op je website.
En/of leuke korte videos zoals Reels of Tiktok.
Video content valt nu eenmaal niet weg te denken. Instagram heeft al aangegeven dat video content de nieuwe manier is om te groeien op hun platform.

Wist je trouwens ook, dat websites met video content hoger scoren op Google?

Wil je echt doorbreken op de markt? Dan moet je echt beginnen met het maken van video content.

Zakelijk Beeldbank fotografie vrouwelijke ondernemers
portret fotografie

Overige

Heb jij specifieke wensen of ideeën? En wil je kijken naar mogelijkheden om samen te werken? Dat kan!.
Vul hieronder het contact formulier in met je wensen en of ideeën. Binnen 2 werkdagen zal ik contact met je opnemen.