FREQUENTLY
ASKED
QUESTIONS

YOUR QUESTIONS ANSWERED 

Ik begrijp volledig hoe je je voelt en ik beloof je dat ik mijn best zal doen om je op je gemak te stellen. Tijdens de gehele sessie wordt je door mij begeleid. Door bijvoorbeeld de sessie leuk en casual te houden en je de ruimte te geven,  voel je al sneller op je gemak. 

Voor bruiloften, aangezien het veel meer planning vereist, probeer ik indien mogelijk altijd persoonlijk af te spreken of op zijn minst een videogesprek te voeren. Ik vind het leuk om een ​​idee te krijgen van wie jullie zijn als koppel, wat jullie verwachtingen zijn, huwelijksdetails die jullie misschien al hebben, etc. Ik wil er zeker van zijn dat we een geweldige match gaan worden!

Voor andere sessies zoals loveshoot, zwangerschap, etc, spreek ik meestal niet vooraf af, tenzij je dat wilt! Dan ben ik helemaal in om koffie of een drankje te gaan halen. Je kunt me ook bellen, sms’en of e-mailen, zodat we al je vragen kunnen bespreken!

Klopt ja dat doe ik! Ik heb een lange lijst met plaatsen die ik wil bezoeken en fotograferen. Dus als je een bruiloft hebt, of gewoon familiefoto’s wilt op een super geweldige buitenlandse locatie, laten we eens praten! Ik vraag u alleen te betalen voor vliegtickets, hotel en vervoer.

Ik ben blij om een ​​shoot opnieuw te plannen op basis van het weer of als er een ander conflict opduikt. Ik heb ook het recht om een ​​shoot te verzetten als ik denk dat het weer niet goed is voor de foto’s of door een omstandigheden buiten mijn wil. Ook probeer  ik om je schema heen te werken, zodat we nooit een shoot volledig hoeven te annuleren.

Klaar om een ​​sessie bij mij te boeken? Jaaaa!! Ik kan niet wachten om met je samen te werken! De eerste stap bij het boeken is om me een bericht of e-mail te sturen waarin je me vertelt in wat voor soort sessie je geïnteresseerd bent. We praten over je ideeën en bespreken data en locaties. Hierna ontvang je van mij een offerte, die je dan moet doorlezen en ondertekenen.  Door dit te doen ga je mee akkoord. Waarop je van mij een factuur ontvangt met betaallink. Deze moet op tijd betaald worden vooraf de sessie. Alleen dan kan de fotoshoot plaatsnemen. 

Fotopakketten bevatten alle in aanmerking komende foto’s die zorgvuldig door mij zijn uitgekozen en bewerkt. Je ontvangt de hoeveelheid foto’s die bij jouw pakketkeuze behoort. Verder is er altijd mogelijkheid om meer foto’s bij te kopen. Vraag mij even via mail naar de mogelijkheden. 

Ik vind het belangrijk om je ware ik in je foto’s te laten zien, dus ik moedig mijn klanten altijd aan om iets te dragen waar ze zich prettig in voelen. Maar ik help je daar graag door wat extra stylingtips te geven. Denk bijvoorbeeld aan kleuren en vormen en dingen die je het beste kan vermijden tijdens je fotoshoot. 

Ik zal met je bespreken over wat voor soort look en feel  je wilt. Aan de hand hiervan kan ik je helpen bij het aanbevelen van een paar locaties. Als je een speciale locatie in gedachten hebt, wees dan niet bang om me te vertellen waar het is! Als ik denk dat die locatie geen goede plek is om te fotograferen, laat ik het je weten en kunnen we samen een andere plek zoeken.

Als het een zonnige dag is, is mijn favoriete en meest favoriete moment van de dag om te fotograferen het Golden Hour! Dat is meestal ongeveer een half uur voor en een half uur na zonsondergang. De belichting is dan prachtig, warm en zorgt voor de mooiste beelden. Als die tijd niet past voor u, laat het me weten en  dan kunnen we op een ander tijdstip van de dag fotograferen! Zoals in de vroege ochtenden. Als het een bewolkte dag is, maakt de tijd niet echt uit.

Ik geef onder geen enkele omstandigheden RAW-afbeeldingen. Zie het op deze manier: zou een chef-kok in een restaurant je alleen de ingrediënten voor een maaltijd geven zonder echt de tijd te nemen om te koken en het klaar te maken? Waarschijnlijk niet. Hetzelfde geldt voor mijn afbeeldingen. Ik geef geen RAW-afbeeldingen omdat ze niet het eindproduct zijn en helemaal niet mijn werk vertegenwoordigen. Je hebt ook specifieke software nodig om zelfs toegang te krijgen tot RAW-bestanden. Hetzelfde geldt voor onbewerkte afbeeldingen. Fotografie is deels de klik en deels de postproductie. Om deze redenen geef ik ze niet. 

Zeer zeker! Ik waardeer het als mijn klanten me ideeën sturen over foto’s die ze mooi vinden. Dan heb ik een idee van hun smaak en verwachtingen.

Als het om Bruiloften gaat, stuur ik de klant binnen 5 werkdagen na de ceremonie een preview (sneak peek) met 4-5 foto’s. De definitieve digitale galerij ontvangt u binnen 3 weken.

Voor andere sessies (loveshoot, zwangerschapshoot enzovoorts) 
ontvang je tussen de 5 en 10 werkdagen na de sessie. De foto’s worden geleverd in een online galerij waar je ze kan bekijken en downloaden. 

Heb je meer vragen? Of zit je vraag niet bij de FAQ lijst, voel je vrij om mij te berichten. 

 
Let’s get in touch!

Follow my stories

Come check out my social media