Hi, Ik ben Suyen en wat leuk dat je er bent! Er is zoveel dat ik kan vertellen, maar hier wat leuke weetjes over mij. 

  • Ik heb mijn leven te danken aan Jezus!
  • 38 jaar oud
  • getrouwd
  • mama van 3 
  • creatieve duizendpoot, fotograaf en visagist
  • fotografie, muziek, dans, lezen, schrijven schilderen
  • grote dromer, enthousiast  
  • Love of Fashion & Beauty
  • Ik heb de mooiste, trouwste en leukste vriendinnen
  • ben gek op vintage en dus ook French style 
4everysocial fotograaf

Waar het allemaal begon

Na mijn studies Accountancy & Commercieel Marketing en Communicatie kon ik aan de slag bij een bank. Ook al heb ik dit met plezier gedaan, bleef het droom tot zelfstandig ondernemen steeds weer terug komen. Maar drukte ik het steeds weg. Want hoe en waar moet ik nou beginnen? Jaren vlogen voorbij en inmiddels ben ik getrouwd en mama van 3 kids. 

Ik besloot na de geboorte van onze tweeling meiden om  een jaar thuis te blijven en lekker mama te zijn. Hier begon mijn creatieve ontwikkeling verder uit te plooien. Ik begon weer met, fotograferen, schilderen, ontwerpen en  visagie. 

Het duurde even...

“And we know that for those who love God all things work together for good, for those who are called according to his purpose”  Rom 8:28

 

Hoe personal branding mijn onderneming liet groeien!

Ik begon echt letterlijk met niets! Ja alleen met een goede idee en een power mentaliteit om ervoor te gaan. Ik merkte al snel dat ik mijn bedrijf een gezicht moest geven. Mensen willen nou eenmaal weten wie er achter de platform zit.  En zo ben ik steeds meer aan personal branding gaan doen. En groeide het in no time uit. Waardoor ik mogelijkheden kreeg om met verschillende bedrijven te mogen samenwerken. 

En dat geld ook voor jou! Ik wil je helpen om zichtbaar te worden en op te vallen in de online jungle! 

Door je merk een persoonlijke touch te geven,  zul je een band opbouwen met je klanten en doorgroeien met je bedrijf! 

Wil je meer van mij zien/horen? Volg me op Instagram